Modele dhomash ndenjes

Në një dhomë të Madhe, një ndriçues në pjesën e sipërme PRA një Abazhur në Tavan Mund të MOS jetë i mjafmarhëm. Në shumicën e rasteve, vendosja e DISA prej ndriçuesve të shpërndarë në vende të ndryshme në Tavan, Mund të jetë një zgjidhje e mirë. Për një arredim sa më Modern të hapësirës tuaj të ndenjes në DISA Raste NUK përdoren llampadarë APO abazhurë të ngarkuar të cilët Varen në Tavan dhe ngarkojnë Mjaft ndoshta arredimin e kësaj zone. Një zgjedhje e mirë por Edhe Mjaft moderne do të Ishte vendosja e një llampe me Hark, PRA një llambë e gjatë që qëndron në një CEP të dhomës suaj të ndenjes, me një Hark të kartë që BIE në mes të kësaj hapësire, për të siguruar në këtë mënyrë ndriçimin e Duhur. Arredimi i shtëpisë kërkon kohë, Pasion dhe som në mënyrë që të arrini një Ambient Komod siç e dëshironi, dhe e keni ëndërruar. Ne të dritare.net do Ju tregojmë DISA mënyra fantastike SESI të arredoni dhomën e ndenjes. E rëndësishme është që të Dini, se mbushja e dhomës me shumë mobilie, zbukurime në Mure, APO detaje të Tjera që shërbejnë për kombinimet, Mund t`i përdorni PA frikë, por Gjithmonë Duke ditur SESI. Nëse preferon prakticitetin, Mund të kërkosh për stilin Skandinav. Siç e do tradita, bëhet fjalë për një mënyrë të thjeshtë, pothuajse minimaliste, Praktik dhe esencial më tepër se i dobishëm. PRA, MOS u frikësoni të përdorni ngjyra të ndritshme: muret vibrante, pikturat e gjalla, πέρδομαι APO mbulesat shumëngjyrëshe e ndriçojnë dhomën. Sidoqoftë, sigurohuni ta Dini Kur Mjaft do të thotë Mjaft.

Na lejoni t`Ju japim DISA këshilla. Soxhorno moderne, në ndryshim nga AJO klasike i Lejon më tepër transformimet, madje dhe ATO Radikale dhe të Lejon të luash me fantazinë në kërkim të zgjidhjes së Duhur. Një IDE Mund të jetë AJO e të transformuarit të soxhornos në një çdo mesdhetar. Kjo Mund të realizohet Duke krijuar një Ambient të ndriçuar e me ngjyra. Dritare të mëdha, sipërfaqe Blu dhe Mure të dekoruara… Shmangni muret me ngjyrë të errët. Ngjyra e bardhë e bën dhomën të duket më e Madhe, transmeton telegrafi. NUK Jeni Ende të bindur? Provoni të ndërtoni Hapësira të kontaminuara nga stile të ndryshme. Në këtë mënyrë do të krijoni Ambiente internene praktika dhe të bukura në të njëjtën kohë. Kur është Fjala për ndriçimin e të Errësira ambjentit, është Gjithmonë një IDE e mirë për të përdorur dy lloje të ndryshme. Në këtë dhomë elegante të ndenjes nga su Hodges Interiors, dritat llampave të vendosura në llampadar në Tavan sigurojnë pjesën më të Madhe të dritës, ndërsa DISA shandanë theksojnë zonën ku ndodhen divanët për të ofruar opsionin e përdorimit të Vetëm njërit prej këtyre ndriçuesve. Zakonisht dollapët zënë shumë hapësirë, prandaj Mund ta keni në konsideratë të ndërtoni një kamare në Muri, Ku πέρδομαι do të shërbejnë si Dyer të dollapit, siç Edhe Mund ta shihni në Foton e mëposhtme.

Nëse dëshironi një arredim Unik, të kohës por Edhe Minimalist, asnjë ndriçues i zakonshëm NUK Ju bën punë. AJO çfarë Ju duhet është Kjo strukturë llampe e veçantë e CILA gjendet e montuar në mur dhe është e përbërë nga dy të Tilla, të cilat Mund të drejtohen në pozicione të ndryshme, Duke Ju lejuar mundësinë për të rregulluar vetë pozicionin e ndriçimit. Edhe më e rëndësishmja, ATO ofrojnë një Element Unik, skulpturor që vendos një ton Modern në hapësirën tuaj të ndenjes. Dhoma e ndenjes është Hapësira ku kalojmë pjesën më të Madhe të kohës, prandaj AJO duhet të jetë e ndriçuar mirë, me ndriçues që Gjithashtu kombinojnë me arredimin.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.